Instagram: Nu bruger ca. 10% af jordens befolkning appen

Tilbage i december 2016 annoncerede Instagram at de netop havde opnået endnu en milepæl. Deres community var nu på mere end 600 mill. aktive månedlige brugere. Det svarer til at ca. 10% af alle mennesker i verden, ung som gammel, er aktive brugere af Instagram appen. Men ikke nok med at platformen er et af de hurtigt voksende communities, de har også formået at erhverve 100 mill. aktive månedlige brugere på mindre end de sidste 6 måneder.

instagram-600-million

Momentum og innovation

Det tog Instagram 9 måneder at komme fra 400 mill. til 500 mill. brugere. Mens det blot tog 6 måneder at hente yderligere 100 mill brugere. Det viser at selvom appen har mere end 6 år på bagen, er der stadigvæk masser af momentum at gøre godt med.

Instagram har gennemgået en kæmpe forandring i de seneste 12 måneder, og har sendt rigtig mange nye features ud til brugerne. Nogle af opdateringerne kendte du sikkert allerede i forvejen, mens andre var helt nye. Men som instagrammer har jeg ikke altid være helt på bølgelængde med enkelte af opdateringerne. Ikke pga. jeg havde nogle problemer med at bruge dem, men mere i forhold til, om det nu også var nødvendigt – når nu Snapchat havde den samme funktion. Det fungerede jo så fint på den platform i forvejen …

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.