Blokere bestemte ord i kommentar tråden

Instagram har rollet en ny opdatering ud, som alle kan bruge, uanset om det er en business eller privat profil. Fra i dag kan du nemlig selv bestemme, om bestemte ord eller emojies skal sorteres fra i din Instagram kommentar feed. Når en kommentar er filteret fra, skjules den for dig, og den er alene synlig for den person, der har skrevet kommentaren, og dennes følgere.

Som nedenstående eksempel viser, har Taylor Swift bl.a. valgt, at snake emoji ikke skal være muligt for hendes følgere, at bruge i hendes kommentar feed.

screen-shot-2016-09-13-at-09-20-50

Du kan enten lade Instagram foretage en automatisk søgeordsanalyse, som skjuler kommentarer, der indeholder ord som oftes rapporteres som upassende (pt. alene muligt på engelsk), eller du blot selv indtaste en liste af ord, som du finder mest upassende, og dermed ikke vil se i din Instagram kommentar feed.

screen-shot-2016-09-13-at-09-46-18

Gå til din profil opsætning, og tryk på Kommentar ➡ Tryk ud for Skjul upassende kommentarer for at filtrere kommentarer ud for en standardliste med nøgleord, eller indtast brugerdefineret nøgleord under Brugerdefinerede nøgleord. Det er alle ord, sætninger, tal eller humørikoner, du vil filterere fra, adskildt af komma ➡ Tryk på Færdig.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.