Quick and dirty Facebook tip

Uanset om du er mere til bagværk og babyer, eller interesseret i de mere faglig opslag (eller vice versa), får du her på en op-turs mandag, et hurtigt tip til hvordan du nemt kan sortere i dit feed.

Facebook giver dig nemlig mulighed for at sortere i dine venner som “Nære venner” og “Bekendte”.

Mange er tilbøjelige til at lade opdelingen diktere af virkelighedens verden og pli, hvorfor moster Anne er en “Nær ven”, mens den interessante, men lidt fjernere bekendte, der altid kommer med relevante opslag, er – en “Bekendt”.

Facebook

På Facebook er opdelingen imidlertid med til at bestemme, hvor mange opslag, du ser fra en person. Du kan derfor gøre de interessante personer, der deler nyheder og deltager i disskussioner om de emner, du interesserer dig for, til “Nære venner, og moster Anne til en “Bekendt” (hvis du nu ikke synes, det er voldsomt interessant, hvad hun deler).

Du behøver jo ikke fortække andre, hvordan du har sorteret dem.

Facebook

Sådan gør du:

Klik ind på din egen Facebook profil ➡ Klik på “Venner” som du finder i menulinjen ovenfor feltet hvor du kan skrive statusopdateringer ➡ Før musen hen over “Venner” knappen til højre for hver af dine venner. Nu får du mulighed for at ændre personens status fra “Venner” til enten “Nære venner” eller “bekendt”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.