EMBALLAGEDESIGN

Den helt rigtige emballage kan gøre en verden til forskel. Vores gedigne faglighed og brede erfaring skal nok få dine produkter ordentligt klædt på.

VISUEL IDENTITET

Sanseindtryk opleves primært gennem øjnene. Vi er eksperter i visuelle designopgaver, som får dit produkt og din virksomhed til at se helt rigtig ud.

RÅDGIVNING

Vi yder kompetent og strategisk rådgivning, hvor vi tilbyder gennemtænkte løsninger til enhver kommunikations- og designudfordring.

SOCIAL MEDIA

Vi hjælper dig hele vejen rundt om de social media, så du får fuldt udbytte af din indsats – lige fra drift til annoncering og overvågning.

KONCEPTUDVIKLING

Idégenerering og konceptudvikling er ét af vores specialer. Vi anvender de nyeste kreative løsninger og arbejder tæt sammen med vores kunder.

WEB DESIGN

Hos MYMIND er vi dygtige til at få funktionalitet og design til at følges ad og skaber dermed en unik hjemmeside med rød tråd til din virksomheds profil.

GRAFISK DESIGN

Hos Mymind brænder vi for de smukke og gennemtænkte grafiske løsninger. Når den røde tråd er gennemført i din markedsføring fremstår din virksomhed optimal

INDRETNING

Farver, møbler, planter og detaljer i den helt rigtige kombination sikre et godt arbejdsmiljø og giver det bedste indtryk når kunder kommer på besøg.

Tekst

Den rigtige tekst er en vigtig del af din profil. Vi hjælper dig med at sammensætte den optimale tekst til din markedsføring.

Vi har fokus på høj service

Markedsføring kan for mange være en uoverskuelig jungle med et virvar af muligheder. Hos MYMIND lægger vi en ære i at hjælpe vores kunder sikkert i mål. Vi har nemlig overblikket, fagligheden og den erfaring, der skal til, for at sikre, at vores kunder benytter de rigtige mediemæssige platforme til deres budskaber, og at budskabet er designet til at ramme plet.