Derfor skal du blogge

Gennem 12 mandage, giver vi dig et frisk indspark og hjælper dig på vej mod mere trafik, leads og salg gennem dit website. Her giver vi dig 2. hack “Derfor skal du blogge”, for at du kan blive skarpere til det med indholdet og hvorfor det betyder så meget for dit website.

Rigtig god fornøjelse.

Derfor skal du blogge

Blogging er et af de vigtigste aktiver, i en gennemført content marketing strategi. Det er desuden et perfekt supplement til dit website.

For det første skaber det nyt indhold, og det giver dig flere sider med indhold. Alt sammen elementer som er godt for din SEO (søgeordsoptimering). For det andet hjælper det dig med at opnå en “ekspertstatus” indenfor dit felt og branche. For det tredje skaber det dig trafik og leads til dit website. For det fjerde er det en aldeles glimrende måde, at gå i dialog med samt engagerere dit publikum.

blogging

Blogging er en oplagt genvej til de værdifulde inbound links. Det tiltrækker opmærksomhed, og Google belønner godt indhold, så solide artikler/videoer. I bund og grund handler det om at producere godt indhold, der gør dine potentielle kunder klogere og gladere.

Det behøver ikke være så svært. Der er masser af redskaber som du kan læne dig op af. Hvis du er nervøs for, om du kan skabe nok indhold, kan du hyre en freelancer. Du kan også give Mymind et kald på 28 43 40 01, eller sende os en mail på (thomas@mymind.dk), hvis du vil høre mere om det der blogging.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.