Trafik, leads og salg: Skab den rette sammenhæng på dit website (9)

Gennem 12 hacks giver vi dig konkrete tips og forslag til hvordan du kan forbedre dit website, skabe trafik og leads og i sidste ende lave salg ud af anstrengelserne. Her får du det 9. hack som handler om at skabe den rette sammenhæng på dit website.

Hvis Content is King, er designet Dronning

Igennem flere år er vi blevet bombarderet med, at “Content is King”, og det gælder stadigvæk. Men hvis dit ydre samtidigt fremstår forældet, halvfærdigt eller halvhjertet, vil eventuelle kunder frygte, at du sælger og leverer på samme halvhjertede måde.

Ligesom du og jeg blev målt og vejet tilbage på skolebænken, bliver dit website ligeledes også konstant vurderet af potentielle kunder. Fokus skal være på, at det er sammenhængende på det visuelle. Farver, skrifttyper og layout skal passe sammen, og det skal fremstå tillidsfuld og seriøst.

Businessman trying to hit a target with darts , Vector EPS10

Repræsenterer dit website det du vil være kendt for?

Det er med til at skabe en god portion selvtillid hos dig og dine medarbejdere, hvis websitet fremstår indbydende, ikke mindst når du taler med eksisterende og potientielle kunder. Det er med til at give dig en rar og motiverende fornemmelse, at vide, at det ser præsentabelt ud. Chancen for at blive husket, jo mere klar og konsistent du er i din fremtoning på websitet, er rigtig stor.

Prøv og forestil dig en restaurant. Kokken er den bedste, råvarerne er friske og lækre, og vinen er sammensat af den bedste sommelier. Men kigger du dig omkring er interiøret trist, stolene og borde passer ikke sammen. Stilen er ved at falde fra hinanden, og der mangler duge, mens bestik og glas er beskidt.

Tror du kokken får mange kunder? Ville du selv gå derind? Så hvad nytter det, at have betalt for de lækreste råvarer og løn til den bedste kok, hvis ikke resten af oplevelsen er indbydende? Sørg for, at der er en rød tråd mellem hvordan du ser ud, og det der kommunikeres. Ligeledes skal du være opmærksom på, at den røde tråd er gennemgående i alle dine elementer. Dit website bliver genkendeligt, og kunderne husker dig for noget positivt og godt.

Har du brug for tips til at optimere dit visuelle udtryk og sammenhæng på websitet? Grib ud efter din mobil, tast 61 28 27 77 og fortæl os dine udfordringer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.